Ga naar home

Nieuws

Boekenmarkt Wageningen geannuleerd!!

Van de organisatie ontvingen wij het bericht dat in verband met het coronavirus, de Wageningse boekenmarkt op 18 april niet door gaat! 

Meer info? klik HIER

Welkom

Welkom op de website van B.O.B. Bond van handelaren in oude boeken.
 
De leden van de Bond van Handelaren in Oude Boeken ( kortweg BOB, opgericht in 1988) heten u van harte welkom op hun site. Zo’n 45 antiquariaten helpen u graag op weg om het boek te vinden, dat u zoekt. Grasduint u eens door hun boekenaanbod. Neem er de tijd voor, want het is groot en gevarieerd. Ieder antiquariaat heeft daarbij vaak zijn eigen specialismen.

image-20190807180855-1.jpeg

BOB-boekhandelaren staan voor kwaliteit en service. Vakbekwaamheid en betrouwbaarheid zijn daarnaast sleutelwoorden.
De aangesloten antiquariaten zijn verspreid over het hele land met daarnaast enkele in België. Er is een goede kans, dat er één bij u in de buurt is.

In de ledenlijst vindt u alle gegevens. Graag nodigen we u uit voor een bezoek aan hen. Zij zullen u professioneel van advies dienen. Niet alle boekhandelaren hebben een winkel, maar na afspraak bent u ongetwijfeld bij ieder van harte welkom. Neemt u daarom voor een eventueel bezoek vooraf contact op.

Verschillende van de aangesloten leden hebben een eigen website. Ook daarop vindt u veel informatie en aantrekkelijke boeken met regelmatig nieuw aanbod. Op deze BOB-site vindt u de links naar de verschillende sites. De site van de BOB wordt steeds geactualiseerd: een goede reden om deze regelmatig te bezoeken!